Українська кухня

Борщ, юшка, смаженина. Страви й напитки. Вареники, галушки та пампушки. Хліб, тісто, пиріжки. Повидла та варення. Сало та горілка.

пʼятниця, 29 червня 2007 р.

До борщів та юшок

58. Потапці до кулешиків

59. Грінки з гречаної каші

60. Гречана каша до борщу

61. Пшоняна каша до борщу

62. Галушки звичайні (до юшок)

63. Пизи до борщу

64. Пиріжки з грибами (до юшок)

65. Пиріжки з рижом (до юшок)
66. Пиріжки пісні

67. Галушки картопляні (до юшок)

68. Вушки (до юшок)

69. Пиріжки (до юшок)

70. 3акришка

71. Налисники з гречаною кашою до борщу

72. Налисники з пшоняною кашою до борщу
Опубліковано Unknown о 17:26
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіОпублікувати у TwitterОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Мітки: борщ, юшка

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

Шукати в цьому блозі

Сторінки

  • Головна сторінка

Мітки

закуска (53) салат (49) вареники (40) борщ (39) юшка (39) гриби (31) перелік страв (14) фарш (12) галушки (9) пиріжки (9) тісто (8) оселедець (6) тісто для вареників (6) українська кухня (6) борщі (5) перші страви (5) пироги (5) пампушки (4) куліш (2) холодні страви (2) салати (1) страви української кухні (1) юшки (1)

Популярні публікації

  • 662. Калганівка
    Беруть добру горілку і настоюють на калгані. З. КлиновецькаСтрави й напитки на УкраїніКиїв-Львів 1913 р.
  • Українська кухня. Перелік страв та напоїв
    Стародавні рецепти української кухні З. Клиновецька Страви й напитки на Україні Київ-Львів 1913 р. Сучасні рецепти української кухні Гри...
  • Страви й напитки на Україні
    1. Борщі та юшки 2. До борщів та юшок 3. Смаженина 4. Риба 5. Підлеви 6. Городина 7. Страви з борошна, сиру, тощо 8. Каші та бабки ...
  • Галушки
    Галушки готують з різних продуктів  - з борошна, манних крупів, сиру, картоплі, м’яса, тощо. Для галушок тісто розкочують на пласт завтовшк...
  • Українська кухня. Закуски.
    Закуски з баклажанів, помідорів та перцю Закуски з молока та сиру Закуски з м’яса, сала, печінки Закуски з овочів та грибів З...
  • 1.73. Рулет делікатесний курячий
    З підготовлених курей знімають шкіру, філе, м'якоть. Філе зачищають і відбивають, заправляють сіллю й перцем. Готують омлет, фаршировани...
  • 1.69. Завиванець по-гуцульські
    М'ясо телятини відбивають, солять, перчать. На підготовлене м'ясо викладають фарш, на нього круто зварені яйця й надають виробу форм...
  • 1.436. Тісто для вареників(дріжджове)
    У посудину вливають підігріту до температури 35-40°С воду, попередньо розведені у воді(не вище 40°С) і проціджені дріжджі, цукор, сіль, до...
  • Сучасні салати та овочеві закуски
    1.1. Салат з шпинату 1.2. Салат «Травневий» 1.3. Салат з редису й огірків 1.4. Салат з солодкого перцю 1.5. Салат «Полонинський» 1.6. С...
  • 1.446. Вареники, запечені в сметані
    Дріжджове тісто розкочують на тонкий шар і ріжуть на квадрати розміром 7х7 см. На середину квадратів розкладають фарш, защіпують краї, надаю...

Архів блогу

  • ►  2013 (12)
    • ►  січня (12)
  • ►  2009 (5)
    • ►  листопада (1)
    • ►  березня (4)
  • ►  2008 (41)
    • ►  червня (41)
  • ▼  2007 (1190)
    • ►  серпня (21)
    • ►  липня (1011)
    • ▼  червня (158)
      • 144. Крижні
      • 143. Тетеруки
      • 142. Солуква (вальдшнеп) і полежань
      • 141. Хвазан (бажант)
      • 140. Дрохва
      • 139. Куріпки
      • 138. Сайгак (дика коза)
      • 137. Заєць
      • 136. Индик з підлевою
      • 135. Индик смажений
      • 134. Гуска до хріну
      • 133. Качка або гуска
      • 132. Гуска або качка з локшиною
      • 131. Курчята тушковані
      • 130. Курчята
      • 129. Курчята з хвехвером
      • 128. Січеники кур’ячі
      • 127. Курка до рижу
      • 126. Курка до баклажанової (томатної) підлеви
      • 125. Бабка з курки
      • 124. Курка з начинкою
      • 123. Полотки на швидку руку
      • 122. Полотки з дичини
      • 121. Полотки
      • 120. Пелюстки з бараниною
      • 119. Баранина з кашою
      • 118. Ґляґи
      • 117. Пастрама
      • 116. Смаженина степова з баранини
      • 115. Бігос гультяйський
      • 114. Бігос
      • 113. Смаженина з телятини
      • 112. Січеники телячі
      • 111. Телятина з локшиною
      • 110. Теляча груднина
      • 109. Мозок
      • 108. Нирки
      • 107. Потравка
      • 106. Яловичина в сметані
      • 105. Галушки печінкові
      • 104. Печінка шпигована
      • 103. Печінка в сметані
      • 102. Буженина межена (маринована)
      • 101. Буженина з пивом.
      • 100. Буженина шляхетська
      • 99. Буженина
      • 98. Пашкети в кахлях
      • 97. Пашкет з телячої печінки
      • 96. Лизень межений
      • 95. Лизень
      • 94. Лизень солоний до хріну
      • 93. Крижина смажена
      • 92. Поребрина смажена
      • 91. Поребрина з бруквою
      • 90. Поребрина з рижом
      • 89. Поребрина з капустою
      • 88. Поребрина до підлеви
      • 87. Душенина шляхетська
      • 86. Душенина поспільна
      • 85. Душенина
      • 84. Смаженина з цибулею
      • 83. Смаженина з картоплею
      • 82. Смаженина січена шляхетська
      • 81. Смаженина січена
      • 80. Смаженина з гречаною кашою
      • 79. Смаженина з оселедцем
      • 78. Крученики до баклажанів
      • 77. Крученики волинські
      • 76. Крученики тушковані
      • 75. Товченики
      • 74. Січеники до часнику
      • 73. Січеники
      • Солодкі страви
      • Каші та бабки
      • Українська кухня княжої доби
      • Страви з борошна, сиру, то-що.
      • Городина (овочі)
      • Підлеви (соуси)
      • Іван Котляревський про українську кухню
      • Риба
      • Страви з м'яса
      • До борщів та юшок
      • Страви й напитки на Україні
      • Борщі та юшки
      • 72. Налисники з пшоняною кашою до борщу
      • 71. Налисники з гречаною кашою до борщу
      • 70. Закришка
      • 69. Пиріжки (до юшок)
      • 68. Вушки (до юшок)
      • 67. Галушки картопляні (до юшок)
      • 66. Пиріжки пісні
      • 65. Пиріжки з рижом (до юшок)
      • 64. Пиріжки з грибами (до юшок)
      • 63. Пизи до борщу
      • 62. Галушки звичайні (до юшок)
      • 61. Пшоняна каша до борщу
      • 60. Гречана каша до борщу
      • 59. Грінки з гречаної каші
      • 58. Потапці до кулешиків
      • 57. Дзема
український каталог каталог сайтів [Vox.com.ua] Портал українця Пиши українською Веб-справка - каталог сайтов
Тема "Водяний знак". На платформі Blogger.