понеділок, 23 липня 2007 р.

1.33. Закуска «Херсонська»

Зварений і обчищений язик нарізують кубиками. Рис відварюють, додають нарізаний язик, зеле­ний горошок, дрібно нарізану цибулю, посічені яйця, заправляють соусом майонез, оформлюють зеленню та подають.

На 1000 грамів закуски:
язик яловичий – 253(150) г. або свинячий - 255(150)г., або телячий - 255(150)г., крупи рисові – 107 (107/300) г., горошок зелений консервований – 246(160) г., яйця -2,5 шт. (100г.), цибуля зелена – 125(100) г. або цибуля ріпчаста - 119(100) г., соус майонез – 200 г., петрушка (зелень) 4(3) г..

Перелік страв української кухні

Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.

Немає коментарів: