середу, 25 липня 2007 р.

1.42. Салат «Сезонний»

Яблука обчищають від шкірки й видаляють серцевину. Яблука, варену обчищену картоплю, ци­булю, редьку, моркву нарізують соломкою, капусту шаткують, перемішують із сіллю. Нарізані овочі заправляють соусом майонез.

На 1000 грамів салату:
редька свіжа – 214(150) г., цибуля ріпчаста – 42(35) г. або цибуля зелена – 44(35) г., капуста білокачанна свіжа – 496(397/250) г., морква – 113(90) г., яблука свіжі – 286(200) г., картопля – 185(135) г., соус майонез – 150 г..

Перелік страв української кухні

Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.

Немає коментарів: