вівторок, 10 липня 2007 р.

580. Ковбаса печінкова

Варить телячу печінку хвилин з 20 без соли. Дуже добре посікти вкупі з 3/4 ф. свіжого сала і протерти на негусте си­то. Потім того одварить 1/2 ф. сала, порізать на манісінькі квадратики, перемішать з печінкою, посолить, поперчить пер­цем простим і пахучим. Маленький зубок часнику і маленьку цибулину потовкти з сіллю, вимішать добре з печінкою і на­чинить кишки. Завязавши, налить гарячою водою і варить 1/2 години. Подавать холодними.

З. Клиновецька 
Страви й напитки на Україні 
Київ-Львів 1913 р.



_______________

Українська кухня. Збірники кулінарних рецептів.

Немає коментарів: