четвер, 2 серпня 2007 р.

1.84. Закуска «Україна»

Курей відварюють, відділяють м'ясо від шкіри та кісток і нарізують дрібними скибочками Ріпчасту цибулю дрібно нарізують, пасерують на маргарині, додають варені, нарізані дрібними скибочками гриби (рецепт №1.21), підготовлене куряче м'ясо, пасероване борошно, сметану, воду, заправляють сіллю, перцем і тушкують протягом 7 — 10 хв.
Закуску розкладають у кокотниці, посипають тертим сиром, збризкують маслом і запікають у духовій шафі 2— 3 хв., подають гарячою.

На 60 г закуски:
кури – 55(36) г, маса вареної м'якоті курей - 14 г;
цибуля ріпчаста – 10(8) г, сметана – 30 г, маргарин – 4 г, вода – 15 г, гриби білі сушені – 5(5/10) г, борошно пшеничне – 1 г, сир твердий – 2,2 г, масло вершкове – 2 г.
Довідка:
В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.

Немає коментарів: