субота, 21 червня 2008 р.

1.437. Вареники з картопляним фаршем зі шкварками

З тіста качають валики, які нарізують невеликими шматочками й розкачують на кружальця. На підготовлені кружальця тіста кладуть фарш і защипують, надаючи форми півмісяця.
Вареники опускають у киплячу підсолену воду й варять при слабкому кипінні 5-7 хвилин.
Під час подавання вареники посипають цибулею, підсмаженою на салі.
На 225 г. вареників:
Тісто для вареників №1.432(на воді і без цукру) – 82(82)г., фарш №1.478 – 103 г., цибуля ріпчаста – 25(21)г., сало шпик – 19,8(19) г.
Довідка: В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
Тісто для вареників
Рецепти вареників
Перелік страв української кухні

Немає коментарів: