неділя, 22 червня 2008 р.

1.439. Вареники з фаршем із квасолі та картоплі з маком

Тісто розкачують у вигляді валиків, які нарізують невеликими шматочками масою 10-11 г. і розкачують на кружальця. На підготовлені кружальця тіста кладуть фарш масою 12-13 г. і защипують надаючи форми півмісяця.
Вареники опускають у киплячу підсолену воду й варять при слабкому кипінні 5-7 хвилин.
Подають вареники з маслом вершковим розтопленим.
На 210 г вареників:
Тісто для вареників №1.432 – 82(82)г., фарш із квасолі та картоплі з маком №1.482 – 103г., масло вершкове для заправляння – 5(5)г., масло вершкове для поливання – 5(5)г.
Довідка: В дужках вказана вага продуктів, які додаються до страви після очищення та/або кулінарної обробки.
Тісто для вареників
Рецепти вареників
Перелік страв української кухні

Немає коментарів: