четвер, 17 січня 2013 р.

1.448. Вареники з фаршем з ягід або яблук

Тісто розкочують у вигляді валиків, які нарізують невеликими шматочками масою 10-11 грамів і розкочують на кружальця.  На підготовлені кружальця тіста кладуть фарш масою 10-12 грамів і защіпують, надаючи форми півмісяця.
Вареники опускають у киплячу підсолену воду й варять при слабкому кипінні 5-7 хвилин.
Подають вареники зі сметаною  або зі сметаною  та цукром.



Брутто, грамів
Нетто, грамів
Тісто для вареників №1.432
82
82
Фарш з ягід або яблук №1.491
-
103
Маса напівфабрикату
-
185
Маса готових вареників
-
200
Сметана
30
30
або сметана
20
20
та цукор
10
10
Вихід: зі сметаною
-
230
                                              зі сметаною та цукром
-
230


Тісто для вареників
Рецепти вареників
Перелік страв української кухні

Немає коментарів: