четвер, 12 липня 2007 р.

307. Вареники з капустою

Затушкувавши шатковану капусту, змішують її з підсмаженою на маслі дрібно посіченою цибулею, сіл’ю, перцем. Замісивши на воді з сіл’ю тісто, воробляють вареники, скла­дають їх на ситі, обсипаному борошном і, за десять хвилин перед подаванням, варють в солоному окропі. Обливають рос­топленим маслом і подають.

З. Клиновецька
Страви й напитки на Україні
Київ-Львів 1913 р.


2 коментарі:

Valentyna Stohova сказав...

чи потрібно у тісто додавати яйце?

Volodymyr Yablonsky сказав...

Так. Дивись тісто для вареників - http://cookbook.yablonsky.com.ua/2007/07/blog-post_15.html